Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Erzincan'da deprem bölgesindeki cami ve Kur'an kurslarına destek için "Hayır Çarşısı" açıldı

Erzincan'da geliri deprem bölgesindeki cami ve Kur’an kurslarına gönderilmek üzere "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Erzincan'da deprem bölgesindeki cami ve Kur'an kurslarına destek için "Hayır Çarşısı" açıldı

İl Müftülüğünce Cumhuriyet Meydanı'nda açılan çarşıda, Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi Kadın Kolları, Kur’an kursu öğreticileri ve kursiyer kadınlar tarafından hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu.

Buradan elde edilecek gelir, depremden etkilenen illerdeki cami ve Kur’an kurslarına gönderilecek.

İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci, çarşının gün boyu açık kalacağını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Demirci, "Kış şartlarına rağmen içimizi ısıtan bu güzel hayır çarşısında bulunmak da bizim için ayrı bir mutluluk. Erzincan halkına çok teşekkür ediyoruz. Yardım faaliyetlerimizde her zaman destek oldular. Depremin üzerinden 2 sene geçti. Yaralar sarıldı, sarılmaya da devam ediyor. Biz de küçük bir katkı sunmak istedik." ifadelerini kullandı.

 

(AA)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle