Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Güroymak'ta "Kültür ve İbadet Kompleksi"nin inşaat çalışmaları sürüyor

Bitlis'in Güroymak ilçesinde bir süre önce yapımına başlanan Kültür ve İbadet Kompleksi'nin inşaat çalışmaları sürüyor.

Güroymak'ta "Kültür ve İbadet Kompleksi"nin inşaat çalışmaları sürüyor

Bir hayırsever tarafından bağışlanan arazide yapılan ve içinde Kur'an kursu, müftülük, cami ve kültür merkezinin yer alacağı kompleks, hayırseverler ve iş insanlarının desteğiyle yükseliyor.

Proje sorumlularından Mehdi Subaşı, söz konusu arazinin 1989'da babası tarafından Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlandığını söyledi.

Çalışmalara engel olan trafonun üç yıl önce kaldırılmasına rağmen kabloların halen inşaat alanında durduğunu belirten Subaşı, "Yetkililerden ricam bu konuda yardımcı olmaları. Bu proje tamamen kamu hizmeti amacı taşıyor. Devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz. Allah'a şükürler olsun ki belli bir aşamaya geldik." dedi.

(AA)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle