USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

İl Genel Meclis Üyesi Deryalar’dan Köy Yolları Açıklaması

İl Genel Meclis Üyesi Deryalar’dan Köy Yolları Açıklaması

Siirt İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Deryalar, Kurtalan’daki köy yollarına yönelik yürütülen çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Deryalar, köy yollarındaki altyapı sorunlarının farkında olduklarını ve çözüm için Kurban Bayramı sonrası geniş kapsamlı asfaltlama çalışmalarına başlanacağını duyurdu.

Deryalar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Siirt İl Özel İdaresi bünyesinde kurulan asfalt plenti ve taş kırma-yıkama tesisi kısa süre önce faaliyete geçti. Bu tesis, ilimiz için büyük bir kazanım. Yılda 258 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahibiz. Bu sayede sadece şehir merkezinde değil, ilçelerimizdeki ve köylerimizdeki yolların da standartlarını yükselteceğiz.

Kurtalan ilçemizde ise öncelikli olarak belirlenen köy yollarında çalışmalarımıza Kurban Bayramı’nın hemen ardından başlayacağız. Bu yolların durumu hemşehrilerimizin günlük yaşamını doğrudan etkiliyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir bir yol ağına kavuşması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Bu süreçte muhtarlarımızla, köy halkımızla sürekli iletişim halindeyiz. Onların ihtiyaçlarını dinliyor, yerinde tespit yapıyoruz. Her şey daha yaşanabilir bir Kurtalan ve daha güçlü bir kırsal altyapı için. İl Genel Meclisi olarak, köy yolları başta olmak üzere tüm altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ