USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kaymakamlar Kararnamesi Resmi Gazete’de Yayımlandı: Siirt’te Görev Değişiklikleri Yaşandı

Kaymakamlar Kararnamesi Resmi Gazete’de Yayımlandı: Siirt’te Görev Değişiklikleri Yaşandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi, 1 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yer aldı. Kararname ile Türkiye genelinde çok sayıda kaymakam ve vali yardımcısının görev yeri değiştirildi. Siirt'te de bu kapsamda önemli atamalar gerçekleşti.

Yeni kararla birlikte, Kırklareli Vali Yardımcısı olarak görev yapan Tanju Çanakcıoğlu, Siirt’in Tillo ilçesine kaymakam olarak atandı. Adıyaman’ın Sincik ilçesinde kaymakamlık görevini yürüten Yunus Emre Bozkurtoğlu, Siirt Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Kırklareli Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu da yeni görev yeri olarak Siirt Vali Yardımcılığına atandı. Öte yandan Erzurum Karaçoban Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Siirt’in Eruh ilçesine kaymakam olarak görevlendirildi.

Görev değişikliğiyle Siirt’ten başka illere atanan isimler de oldu. Siirt Vali Yardımcısı Abdulhamit Mutlu, Çankırı Vali Yardımcılığına atanırken, Tillo Kaymakamı Mehmet Ali Semiz Kars’ın Selim ilçesine kaymakam olarak görevlendirildi. Aynı şekilde Siirt Vali Yardımcısı olarak görev yapan Şeyma Aktaş Semiz Kars Vali Yardımcılığı görevine, Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ise Mardin Vali Yardımcılığına atandı.

 

(Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ