USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kurtalan’da Başvurular İçin Son İki Gün

Kurtalan’da Başvurular İçin Son İki Gün

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2025-2026 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacağı duyuruldu. Başvurular 21 Ağustos 2025 tarihinde sona erecek.

İlçedeki merkez, belde ve köy okullarında boş geçen derslere öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılacak görevlendirmeler, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. maddesi kapsamında gerçekleştirilecek.

Öncelik sırası belirlendi
Başvurularda öncelik sırası; Eğitim Fakültesi mezunları, formasyon belgesi bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi mezunları, Fen-Edebiyat Fakültesi mezunları, yan alanı veya sertifikası bulunan lisans mezunları (İngilizce, özel eğitim, bilgisayar vb.) ve Çocuk Gelişimi ön lisans programı mezunlarına verilecek. İhtiyaç halinde diğer program mezunlarının da görevlendirilmesi yapılabilecek.

KPSS ve AGS puanı esas alınacak
Değerlendirmeler 2024 KPSS ve 2025 AGS puan üstünlüğüne göre yapılacak. Sonuçlar SMS ve telefon yoluyla adaylara bildirilecek. Görevlendirmesi uygun bulunan adaylar, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Atama Şubesi’ne giderek işlemlerini tamamlayacak.

İstenen belgeler
Başvurular için adaylardan başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma veya mezuniyet belgesi, varsa formasyon belgesi, 2024 KPSS ya da 2025 AGS sonuç belgesi ve sabıka kaydı isteniyor.

Görevini bırakan öğretmenler tekrar atanamayacak
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, mazeretsiz olarak görevini bırakan adayların (sağlık sorunları hariç) 2025-2027 yılları arasında ücretli öğretmenlik görevi alamayacağını duyurdu.

(Sıbgatulah BİNAY)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ