Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kurtalan’da Kar Yağışı Sonrası Tahrip Olan Yol Kasisleri Yenileniyor

Kurtalan’da etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde yürütülen yoğun çalışmaların ardından tahrip olan yol kasisleri için yenileme çalışmaları başlatıldı.

Kurtalan’da Kar Yağışı Sonrası Tahrip Olan Yol Kasisleri Yenileniyor

Kurtalan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, karla mücadele çalışmaları sırasında zarar gören yol kasislerinin sökümü ve yeniden kurulumu için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma başlattığı belirtildi. Açıklamada, kasislerin yeniden yapılabilmesi amacıyla gerekli zemin hazırlıklarının gerçekleştirilmeye başlandığı ifade edildi.

Belediye ekiplerinin, sürücü ve yayaların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmaları planlı şekilde sürdürdüğü, ihtiyaç duyulan noktalarda kasislerin yenilenerek ulaşım güvenliğinin artırılacağı kaydedildi.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle