USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kurtalan’da Taraftarlar Şampiyonluğu Coşkuyla Kutladı

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek bitime 2 hafta kala 25. şampiyonluğunu ilan etti. Bu tarihi başarıyla birlikte sarı-kırmızılı ekip, formalarına 5. yıldızı takmaya hak kazandı.

Şampiyonluk haberi yurt genelinde olduğu gibi Siirt’in Kurtalan ilçesinde de büyük sevinçle karşılandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Beyken Caddesi Hal Girişi’nde toplanarak şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Ellerinde Galatasaray bayraklarıyla davul zurna eşliğinde halaylar çeken taraftarlar, renkli görüntülere sahne oldu.

Kutlamalar, daha sonra grup halinde Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinden yürüyerek 15 Temmuz Demokrasi Parkı’na kadar sürdü. Parkta da meşaleler yakıldı, marşlar söylendi ve coşku doruğa ulaştı.

Bazı taraftarlar ise uzun araç konvoyları oluşturarak şampiyonluğu kutladı. Araçlarından Galatasaray bayraklarını sallayan taraftarlar, kornalarla kutlamalara katıldı.

Polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına güzergah boyunca güvenlik önlemleri alarak kutlamalara eşlik etti.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ