USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kurtalan Heyeti Ankara’da Şoför Esnafının Sorunlarını İletti

Kurtalan Heyeti Ankara’da Şoför Esnafının Sorunlarını İletti

Kurtalan İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Deryalar, Kurtalan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Karataş ve Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Seven, Ankara’da önemli bir temas gerçekleştirdi. Heyet, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kurtalan’daki nakliyeci ve şoför esnafının yaşadığı sorunlar, talepler ve çözüm önerileri gündeme taşındı. Bölgedeki taşımacılık faaliyetleri, maliyet artışları ve mesleki beklentiler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Hikmet Deryalar, şoför esnafının sesi olmak için Ankara’da temaslarda bulunduklarını belirterek şunları söyledi:

“İlçemizdeki nakliyeci ve şoför esnafımızın yaşadığı sorunları ve beklentilerini Sayın Genel Başkanımıza doğrudan ilettik. Sahadan gelen talepleri aktardık. Çözüm noktasında destek istedik. Esnafımızın daha sağlıklı şartlarda çalışabilmesi için girişimlerimizi sürdüreceğiz.”

Görüşmenin, meslek mensuplarının yaşadığı sorunların üst makamlara aktarılması ve çözüm süreçlerinin hızlandırılması açısından önemli olduğu belirtildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ