Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kurtalan–Kozluk Yolunda Çalışmalar Başladı

Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Bozhöyük ve Yunuslar köylerini, Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Oyuktaş köyü ile bağlayan grup yolunda çalışmalar başladı.

Kurtalan–Kozluk Yolunda Çalışmalar Başladı

Bölgedeki ulaşımı kolaylaştıracak yol çalışmaları, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yürütülüyor.

AK Parti Siirt İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Deryalar, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Deryalar, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yolun bölge halkı için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

“Şu anda TPAO tarafından yürütülen grup yolu çalışmamız başlatılmış durumda. Bu yol, Kurtalan’a bağlı Bozhöyük ve Yunuslar köylerini Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Oyuktaş köyü ve Kozluk ilçe merkeziyle birbirine bağlıyor. Yapmış olduğumuz girişimler sonucunda bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Deryalar ayrıca projeye destek veren yetkililere teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Yolun yapılmasında emeği geçen Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na, Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’ya, Siirt Milletvekilimiz Mervan Gül’e, İlçe Başkanımız Salih Karataş’a ve Batman TPAO Bölge Müdürü Murat Karataş’a teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yol oluyor. Yol medeniyettir; bu nedenle emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle