Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kurtalan’da işletmeler derbiye hazır

Kurtalan’da işletmeler, 24 Şubat Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını tamamladı. Maçı toplu izlemek isteyen futbolseverler için çeşitli mekanlarda düzenlemeler yapıldı.

Kurtalan’da işletmeler derbiye hazır

Ahmedê Xanê Parkı’nda faaliyet gösteren Elit Kafe işletmecisi Yakup Kaplan, saat 20.00’de başlayacak dev maç için özel hazırlık yaptıklarını belirtti.

Futbolseverlerin karşılaşmayı stadyum atmosferinde izleyebilmesi için geniş ekran ve ses sistemi kurduklarını ifade eden Kaplan, "Maç heyecanını birlikte yaşamak isteyen tüm misafirlerimizi bekliyoruz" dedi.

Kaplan, derbiye, yoğun ilgi beklediklerini sözlerine ekledi.

Kurtalan’daki diğer işletmelerin de benzer hazırlıklar yaptığı öğrenildi.

 

(Eren ÇİFTLİK)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle