Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kurtalanspor’a Tribün Sessizliği Yaramadı!

Kurtalanspor, seyircisiz maçta Şırnak Petrolspor’a 2-0 mağlup oldu

Kurtalanspor’a Tribün Sessizliği Yaramadı!

Kurtalanspor, Futbol Federasyonu’nun cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Şırnak Petrolspor’a 2-0 yenildi. Maçta goller ilk yarıda geldi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kurtalanspor, saha olayları nedeniyle aldığı ceza kapsamında bu haftaki maçını seyircisiz oynadı. Kurtalan Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi Şırnak Petrolspor’u ağırlayan Kurtalanspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Maçın ilk yarısına etkili başlayan konuk ekip, 26. dakikada Umut Can Gökdemir’in attığı golle 1-0 öne geçti. 37. dakikada ise Şenol Yıldırım skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Kurtalanspor’un farkı azaltma çabaları sonuçsuz kaldı. Her iki takım da bulduğu fırsatları gole çeviremeyince karşılaşma Şırnak Petrolspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kurtalanspor, ligin bir sonraki haftasında Kızıltepe 47 Spor’a konuk olacak.

(Eren ÇİFTLİK)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle