Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Postacılar Siirt'te yarıştı

Siirt'te, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından bu yıl 53'üncüsü düzenlenen "Postacı Yürüyüş Yarışması"nın bölge seçmeleri yapıldı.

Postacılar Siirt'te yarıştı

Siirt PTT Başmüdürlüğü koordinatörlüğünde Siirt Atatürk Stadyumu parkurunda düzenlenen seçmelere, Siirt ve Batman'dan 2'si kadın 19 personel katıldı.

Siirt PTT Başmüdürü Abdurrahman Aygöl, büyük heyecan içinde geçen yarışmada iyi bir mücadele sergilendiğini belirtti.

Posta teşkilatının en ücra noktaya kadar ulaşan büyük bir teşkilat olduğunu belirten Aygöl, şunları kaydetti:

"Posta, kargo, lojistik, e-ticaret, sigortacılık gibi alanlarda vatandaşlara hizmetleri sürdüren PTT, dünya pazarında söz sahibi olmak için tüm personelle mesai gözetmeksizin canla başla çalışıyor. Tüm personeli kutluyorum. Bugün 53'üncüsü Siirt'te düzenlenen bölge seçmeleri heyecan içinde geçti. Siirt'ten 2'si kadın 14 kişi, Batman'dan 5 kişinin katılımıyla düzenlenen yarışa en güzel şekilde ev sahipliği yaptık. Katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum."

Seçmelerde, erkekler kategorisinde Cengiz Erdemci birinci, Abdurrahman Yılmaz ikinci, Tarık Karabulut üçüncü, kadınlar kategorisinde ise Gülay Özcan Özerk birinci, Birgül Ekinci ikinci oldu.

Dereceye giren personele Aygöl tarafından ödülleri verildi.

İlk üçe girenler Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

(AA)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle