USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Selden Zarar Gören Kurtalan’da Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Selden Zarar Gören Kurtalan’da Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Siirt’in Kurtalan ilçesinde etkili olan yoğun yağışların ardından meydana gelen selin yol açtığı hasarın giderilmesi için Kurtalan Belediyesi ekipleri sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Selden etkilenen mahallelerde su tahliyesi ve çamur temizliği çalışmaları devam ederken, cadde ve sokaklarda biriken atıkların kaldırılması için iş makineleri yoğun mesai yapıyor. İlçede hayatın normale dönmesi için belediyenin tüm birimleri sahada görev alıyor.

Kurtalan Belediye eşbaşkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin ile çeşitli siyasi parti ve belediye temsilcilerinden oluşan heyet, selden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Heyet, afetten zarar gören vatandaşları ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatandaşların taleplerinin yerinde dinlendiği ilçede, su taşkını riski bulunan bölgelerde benzer afetlerin yaşanmaması için teknik çalışmalar da yürütülüyor.

Belediyeye bağlı ekipler, selin izlerini silmek ve günlük yaşamı yeniden normale döndürmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

(Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ