Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt BİLSEM Öğrencileri TEKNOFEST Finalinde

Siirt İl Millî Eğitim Müdürü İlhan Saz, TEKNOFEST 2025’te özgün ve yenilikçi projeleriyle Türkiye genelinde binlerce başvuru arasından sıyrılarak finale kalan Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) “Marifet” takımını makamında kabul etti.

Siirt BİLSEM Öğrencileri TEKNOFEST Finalinde

Ziyarette öğrenciler, geliştirdikleri proje hakkında İl Müdürü Saz’a bilgi verdi. Öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Saz, “Marifet takımımızın elde ettiği bu büyük başarı, Siirt’in eğitimdeki potansiyelini bir kez daha ortaya koymuştur. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

TEKNOFEST finaline katılmaya hak kazanan Marifet takımı, projeleriyle hem Siirt’i hem de BİLSEM’i temsil edecek.

(Haber Merkezi)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle