USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Siirt Eğitim Araştırma Hastanesinde Yeni Müdür Göreve Başladı

Siirt Eğitim Araştırma Hastanesinde Yeni Müdür Göreve Başladı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine Levent Demirhan getirildi.

Görevine başlayan Demirhan, önceliğinin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, vatandaş ve çalışan memnuniyetini güçlendirmek olduğunu belirtti. Destek hizmetlerinin daha etkin, düzenli ve sürdürülebilir şekilde yürütülmesinin de yeni dönemin temel hedefleri arasında yer aldığı ifade edildi.

Demirhan, çalışmaların mevzuat, kalite standartları ve kamu yararı doğrultusunda ekip çalışması ve koordinasyon anlayışıyla yürütüleceğini belirterek, “Önceliğimiz vatandaşımızın memnuniyeti, çalışanlarımızın huzuru ve kamu kaynaklarının etkin kullanılmasıdır.” dedi.

Yeni dönemde hastanede temizlik, teknik hizmetler, güvenlik, yemek, lojistik ile tıbbi ve idari destek süreçlerinde koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin sürekli geliştirilmesi hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ