USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Siirt Postacıları Türkiye Birincisi Oldu!

Siirt Postacıları Türkiye Birincisi Oldu!

Kırıkkale'de düzenlenen 2025 Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali'nde Siirt erkek takımı birinciliği elde etti. Yoğun sıcak altında gerçekleşen yarışmada Siirtli postacılar azimleriyle Türkiye şampiyonu oldu.

Kırıkkale'de düzenlenen 2025 Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali sona erdi. Vali Mehmet Makas, ödül töreninde tüm yarışmacıları kutlayarak PTT'nin önemine değindi. Kadınlar bireyselde Gülşen Çerçi, erkeklerde ise Erdal Acu birinci oldu. Takım başarılarıyla İzmir ve Siirt öne çıktı.

Kırıkkale'de düzenlenen 2025 Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali tamamlandı.

Vali Mehmet Makas, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmada herkesin kazandığını söyledi.

Yarışmaya katılanları ve dereceye girenleri tebrik eden Makas, "PTT'yi bir dünya markası haline getiren, devlet kurumunun özel sektörde ne şekilde yarışacağını tüm dünyaya ispatlayan başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve PTT AŞ Genel Müdürümüz Hakan Gülten ile ekibine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Türkiye sizinle Türk'ün çağında ve Türkiye Yüzyılı'nda daha ileriye gidecektir." diye konuştu 

PTT AŞ Genel Müdürü Gülten de destekleri ve ev sahipliği için Vali Makas'a teşekkür etti.

Kırıkkale'de olmaktan keyif aldıklarını dile getiren Gülten, "Sporcularımızı zorlayan bir sıcak oldu. Zorluklara ve sıcağa rağmen PTT'nin postacı ve emanetçi kültürüne destek verdikleri için yarışmacılara da teşekkür ediyorum." dedi. 

Yarışmada, kadınlar bireyselde İzmir'den Gülşen Çerçi birinci, Ankara'dan Fatma Temel ikinci, Bursa'dan Tuğba Ayhan üçüncü oldu. 

Erkeklerde ise birinciliği Diyarbakır'dan Erdal Acu, ikinciliği İzmir'den Barış Çankır, üçüncülüğü de Trabzon'dan Kadir Öztürk elde etti.

Kadınlar takım halinde ise İzmir birincilik, PTT Genel Müdürlüğü ikincilik, Bursa üçüncülük kazandı.

Erkeklerde ise takım birinciliğini Siirt, ikinciliği Trabzon, üçüncülüğü de Diyarbakır aldı.

(AA)

Tören, dereceye giren yarışmacı ve takımlara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ