USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Siirt’te 1 Yıllık Görev İçin Sandık Kuruldu!

Siirt’te 1 Yıllık Görev İçin Sandık Kuruldu!

Siirt Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2025 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Şeyma Aktaş Semiz başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz’in yanı sıra Birlik Müdür V. Hamza Oktay, İl Genel Meclis Üyeleri ile merkeze bağlı köy muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, 2024 yılı faaliyet raporu ile kesin hesap bütçesi oy birliğiyle kabul edilerek onaylandı.

Toplantının devamında, 2025 yılı içerisinde görev yapacak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda İl Genel Meclis Üyesi Müslim Hazinoğlu ve Müşerrif Aydın ile Meydandere Köyü Muhtarı Mehmet Cindi Yıldırım ve Yokuşbağlar Köyü Muhtarı Şakir Başaran, bir yıl süreyle encümen üyeliğine seçildi.

Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde, köylerin sorunlarını yerelde çözmek ve köyleri hizmetle buluşturmak adına tüm üyelerle uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Seçilen encümen üyelerine başarılar dileyen Semiz, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

(Siirt Valiliği Basın)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ