Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te 90 bin 552 öğrenci karne sevinci yaşadı

Siirt’te 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın birinci yarıyılı sona ererken, il genelinde 90 bin 552 öğrenci karne aldı. Kent genelinde 568 okulda düzenlenen karne törenlerinde 5 bin 267 öğretmen görev yaptı.

Siirt’te 90 bin 552 öğrenci karne sevinci yaşadı

Karne dağıtım törenine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Fevzi Çakmak İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Sınıfları tek tek gezen Vali Kızılkaya, öğrencilerle sohbet etti, karnelerini dağıttı.

Öğrencilere ara tatilde dinlenmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Vali Kızılkaya, velilerle de bir süre sohbet etti. Okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Kızılkaya, eğitimle ilgili görüş ve talepleri dinledi.

Karne töreni, öğrencilerin sevinci ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle