Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te bakımevinin açılışı yapıldı

Siirt’te 70 çocuğun güvenli ve modern bir ortamda eğitim almasını sağlayacak “Özel Geleceğin Işıkları Gündüz Bakımevi” törenle açıldı.

Siirt’te bakımevinin açılışı yapıldı

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, açılışa Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile davetliler katıldı.

Açıklamada, modern donanımı ve uzman kadrosuyla hizmet verecek bakımevinin, çocukların gelişimini destekleyecek şekilde tasarlandığı belirtildi. Bakımevinin, ilde önemli bir ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı.

Vali Kızılkaya, törende yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın güvenle büyüyebileceği, sevgiyle gelişebileceği bir yuvayı ilimize kazandırmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Eğitim camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

(Haber Merkezi)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle