Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Siirt’te balkondan düşerek ağır yaralanan 74 yaşındaki Hayriye Kılıçvuran, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Siirt’te Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Olay, iki gün önce Siirt merkez Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle balkondan düşen Hayriye Kılıçvuran’ı fark eden çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, yaşlı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansla Siirt’teki bir hastaneye kaldırılan Kılıçvuran’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hastanede yapılan değerlendirmelerin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Diyarbakır’a sevk edilen Hayriye Kılıçvuran, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle