Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Huzur ve Güvenlik İçin Tedbirler Masaya Yatırıldı

Siirt’te haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, şehir genelinde alınan güvenlik tedbirleri kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Siirt’te Huzur ve Güvenlik İçin Tedbirler Masaya Yatırıldı

Valilik toplantı salonunda yapılan görüşmelerde asayiş, terörle mücadele, mali ve organize suç örgütleriyle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, düzensiz göç ve siber suçlar ele alındı. Ayrıca okul çevrelerinde güvenlik önlemleri, trafik tedbirleri, orman ve anız yangınları ile baraj ve göletlerde yaşanabilecek boğulma olaylarına karşı alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, şehrin huzur ve güvenliği için ilgili birimlerin 7/24 kararlılıkla görev başında olduğu vurgulandı.

 

(Haber Merkezi)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle