Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Mithat Körler ve Amida Eyvan Ekibi Sahne Aldı

Siirt Park AVM açık otoparkında düzenlenen Siirt Fıstığı Doğa ve Kültür Festivali ile DicleFest, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Siirt’te Mithat Körler ve Amida Eyvan Ekibi Sahne Aldı

Festivalde ünlü sanatçı Mithat Körler ile Amida Eyvan Ekibi sahne aldı. Konser boyunca Siirtliler şarkılar ve halaylarla doyasıya eğlendi. Müzik, ritim ve enerjisiyle geceye ayrı bir renk katan etkinlikte, festival alanı büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya da vatandaşlarla birlikte etkinliğe katılarak festival heyecanını paylaştı. Katılımcılara teşekkür eden Vali Kızılkaya, Siirt’in kültürel zenginliklerinin bu tür organizasyonlarla daha geniş kitlelere ulaştırılmasının önemine dikkat çekti.

Siirtliler, hem fıstık festivali hem de DicleFest kapsamında düzenlenen konserlerle keyifli bir gece yaşadı.

 

(Haber Merkezi)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle