Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Motokurye, Motosiklet ve Scooterlar Trafiğe Çıkamayacak

Siirt Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle motokurye, motosiklet ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışının geçici olarak yasaklandığını duyurdu.

Siirt’te Motokurye, Motosiklet ve Scooterlar Trafiğe Çıkamayacak

Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle can ve mal güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı belirtildi. Bu kapsamda motokurye, motosiklet ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışı 23 Ocak 2026 Cuma günü boyunca geçici süreyle yasaklandı.

Alınan kararın sürücülerin ve vatandaşların güvenliği için uygulandığını vurgulanarak, sürücülerin hava şartlarına karşı dikkatli olmalarını istedi.

Yasağın hava koşullarına bağlı olarak yeniden değerlendirileceği ifade edildi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle