Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Öğrencilere TÜBİTAK Yolculuğunda Güçlü Destek

Siirt İl Millî Eğitim Müdürlüğü, ortaokul öğrencilerinin bilimsel araştırma yeteneklerini geliştirmek amacıyla TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında önemli bir adım attı.

Siirt’te Öğrencilere TÜBİTAK Yolculuğunda Güçlü Destek

Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan programda, öğrenciler projelerini alanında uzman akademisyenlere sunma fırsatı buldu ve bölge sergisi öncesinde önemli geri bildirimler alarak hazırlık süreçlerini güçlendirdi.

Programa, Siirt İl Millî Eğitim Müdürü İlhan Saz ile Şube Müdürleri Aytaç İğrek ve Cengiz Kayra katılım sağladı. Ön jüri değerlendirmelerinde ise Doç. Dr. Yusuf Yıldırım, Doç. Dr. Erkan Işıktaş, Dr. Öğr. Üyesi Emrah Özbuğutu ve Araş. Gör. Dilan Tapar öğrencilerin projelerini titizlikle inceledi. 

Program kapsamında yöneticiler ve akademisyenler, öğrencilerle bir araya gelerek projelere ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı, başarı dileklerinde bulundu. 

Siirt’te bilimle büyüyen ve üreten gençlerin, Van Bölge Sergisi yolculuğunda önemli başarılar elde etmesi bekleniyor.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle