Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) yeni seçilen yönetimi, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Odanın ilk kadın Meclis Başkanı Elif Tren Özer başkanlığında düzenlenen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ve meclis üyeleri katıldı.
Toplantıda, yeni döneme ilişkin hedefler, oda üyelerinin beklentileri ve Siirt iş dünyasının gelişimine yönelik yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, oda üyelerinin güçlenmesi ve Siirt'in ekonomik kalkınmasına katkı sunmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan paylaşımda, yeni dönemde güçlü yönetim ve meclis yapısıyla Siirt iş dünyasına değer katmayı sürdürecekleri belirtilerek, ilk meclis toplantısının oda üyelerine ve kente hayırlı olması temennisinde bulunuldu.








Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir