USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Siirt Üniversitesi’nde Kalite Toplantısı Yapıldı

Siirt Üniversitesi’nde Kalite Toplantısı Yapıldı

Siirt Üniversitesi’nde, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında bir kalite toplantısı gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’ın başkanlık ettiği toplantı, Üniversite Senato Salonu’nda üst yönetim ve kalite kurul üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda, özellikle öğrenci geri bildirimleri ve memnuniyet anketlerinin revize edilmesi konusu ele alındı. Anketlerin içeriklerinin güncellenmesi, uygulanma yöntemlerinin geliştirilmesi ve geri dönüşlerin daha etkin analiz edilebilmesi için atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, öğrenci geri bildirimlerinin üniversitenin gelişim sürecinde en önemli yol göstericilerden biri olduğunu belirterek, yapılacak güncellemelerin eğitim kalitesine doğrudan katkı sağlayacağını ifade etti. Şındak, öğrencilerin görüşlerinin doğru yöntemlerle toplanıp değerlendirilmesinin, üniversitenin hedeflerine ulaşması açısından kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

Toplantı, yapılan değerlendirme ve planlamaların ardından sona erdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ