USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Siirt’te Yetim ve Öksüz Çocuklara Bayram Harçlığı!

Siirt’te Yetim ve Öksüz Çocuklara Bayram Harçlığı!

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, düzenlenen "Sevgi Sofrası" iftar programında yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelerek onlara bayram harçlığı ve hediyeler verdi.

Siirt’te yetim ve öksüz çocuklar için düzenlenen "Sevgi Sofrası" iftar programı, geniş katılımla gerçekleşti. Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ile eşi Nurten Kızılkaya, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve eşi Dilek Şındak, hayırsever iş insanı Ayaz Akkoyun’un katkılarıyla düzenlenen programa katıldı.

Etkinlik boyunca Vali Kızılkaya, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Çocuklara harçlık ve çeşitli hediyeler takdim eden Kızılkaya, "Yetimlerimizin yüzündeki tebessüm en kıymetli hazinemizdir. Onların yalnız olmadıklarını hissettirmek hepimizin ortak sorumluluğudur." dedi.

Programda, "Yetim Gülerse Dünya Güler" anlayışıyla hareket edildiği vurgulanırken, iftar sofralarının paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğu belirtildi.

 

 

(Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ