Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Sporcular Türkiye Boks Şampiyonası’ndan Siirt’e İki Madalya ile Döndü

Bayburt’ta düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda 60 ve 85 kilo kategorilerinde üçüncülük elde eden sporcular, elde ettikleri başarılarla Siirt’e iki madalya kazandırdı.

Sporcular Türkiye Boks Şampiyonası’ndan Siirt’e İki Madalya ile Döndü

Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda (BESYO) eğitimlerini sürdüren başarılı sporcular ile BESYO Müdürü Doç. Dr. Serdar Adıgüzel’i makamında kabul etti. Ziyarette üniversitenin üst yönetimi de yer aldı.

Görüşmede sporcular, bugüne kadar elde ettikleri dereceleri ve yaşadıkları tecrübeleri detaylı şekilde aktarırken, gelecek hedeflerini de paylaştı.

16–21 Kasım 2025 tarihlerinde Bayburt’ta düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’na katılan Siirt Üniversitesi sporcuları, önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada Nihat Adıyan 60 kilo kategorisinde, Emir Özgür ise 85 kilo kategorisinde üçüncülük elde ederek Siirt Üniversitesi’ni gururlandırdı.

Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek üniversite olarak spora verdikleri önemi vurguladı. Şındak, “Siirt Üniversitesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin ulusal müsabakalarda üniversitemizi başarıyla temsil etmesi bizleri memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle