Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Teknosa, MarTech Awards'ta 3 ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Teknosa, pazarlama alanında faydalanılan teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren MarTech Awards'ta 3 ödül elde etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, pazarlama konusunda teknolojinin gücüyle hayata geçirdiği yeniliklerini, ödüllerle tescillemeye devam ediyor.

Şirket, bu yıl 8'incisi düzenlenen MarTech Awards'ta "Yapay Zeka Destekli Dijital Satış Danışmanı Asistanı Bilge" ve "En Büyük Armağan: 101. Yıl Özel Anıtkabir Deneyimi" projeleriyle üç ödüle layık görüldü.

Teknosa'nın 2024'te hayata geçirdiği Yapay Zeka Destekli Dijital Satış Danışmanı Asistanı Bilge projesi, saha satış ekibinin operasyonel performans takibini yaparak müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik geliştirildi. Proje, etkinlikte "Teknoloji Ödülleri Bölümü" kategorisinde "En İyi Ölçümleme Teknolojisi" ödülünü elde etti.

En Büyük Armağan: 101. Yıl Özel Anıtkabir Deneyimi projesi ise "Teknoloji Ödülleri Bölümü" ve "Kullanım Bölümü" kategorilerinde "En İyi Mobil Uygulama Teknolojisi" ve "En İyi Mekan Temelli Teknoloji Kullanımı" ödüllerinin sahibi oldu.


Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle