Kozluk'ta öğrenciler için etkinlik

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 19.04.2024 - 16:31, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:09 1828 kez okundu.
 

Kozluk'ta öğrenciler için etkinlik

BATMAN (AA) - Kozluk ilçesinde öğrenciler için etkinlik düzenlendi. Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kendine Gülümse Vakfı (KGV) arasında yürütülen "Haydi Umutla Gülümse Projesi" kapsamında, 10 farklı okulda yaklaşık bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıklarına yönelik etkinlik yapıldı.Etkinlikte, tiyatro oyunu sahnelendi.Okullarda öğrencilere ağız ve diş sağlığı alışkanlığı kazandırmak amacıyla sahnelenen oyunda, öğrenciler eğlenceli zaman geçirdi.

BATMAN (AA) - Kozluk ilçesinde öğrenciler için etkinlik düzenlendi.

Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kendine Gülümse Vakfı (KGV) arasında yürütülen "Haydi Umutla Gülümse Projesi" kapsamında, 10 farklı okulda yaklaşık bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıklarına yönelik etkinlik yapıldı.

Etkinlikte, tiyatro oyunu sahnelendi.

Okullarda öğrencilere ağız ve diş sağlığı alışkanlığı kazandırmak amacıyla sahnelenen oyunda, öğrenciler eğlenceli zaman geçirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.