Kurtalan’da aydınlatma sorunu çözüldü!

Siirt 09.07.2024 - 18:51, Güncelleme: 09.07.2024 - 18:52 2761+ kez okundu.
 

Kurtalan’da aydınlatma sorunu çözüldü!

Vatandaşların talebi üzerine Ahmede Hane Parkı ışıklandırma ve aydınlatma sorunu çözüme kavuştu.
Yetersiz aydınlatma nedeniyle gece saatlerinde son derece karanlık ve tenha bir yer haline gelen Ahmede Hane Parkı ışıklandırma ve aydınlatma çalışması tamamlandı. Yapılan çalışmayla birlikte parkın muhtelif birçok noktasına projektörler yerleştirilerek aydınlatma sorunu giderildi. Kurtalan Belediyesi yetkilileri vatandaşların talebi doğrultusunda yapılan çalışmayı değerlendirerek parkta eskimiş olan aydınlatma sisteminin işlevsiz bir hale geldiğini belirterek vatandaşların talebi üzerine yetersiz aydınlatma durumunun giderildiğini ve uzun bir süredir tenha bir yer haline gelmiş olan parkın ışıklandırma sisteminin tamamlandığını ifade etti. Belediye yetkilileri halkın bütün talep ve isteklerinin dikkate alındığını ve gerekli adımların atılmasına yönelik her zaman hazır olduklarını ifade ederken bu kapsamda Ahmede Hane Parkında yeterli aydınlatma hizmetine kavuştuğunu aktardı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Vatandaşların talebi üzerine Ahmede Hane Parkı ışıklandırma ve aydınlatma sorunu çözüme kavuştu.

Yetersiz aydınlatma nedeniyle gece saatlerinde son derece karanlık ve tenha bir yer haline gelen Ahmede Hane Parkı ışıklandırma ve aydınlatma çalışması tamamlandı.

Yapılan çalışmayla birlikte parkın muhtelif birçok noktasına projektörler yerleştirilerek aydınlatma sorunu giderildi.

Kurtalan Belediyesi yetkilileri vatandaşların talebi doğrultusunda yapılan çalışmayı değerlendirerek parkta eskimiş olan aydınlatma sisteminin işlevsiz bir hale geldiğini belirterek vatandaşların talebi üzerine yetersiz aydınlatma durumunun giderildiğini ve uzun bir süredir tenha bir yer haline gelmiş olan parkın ışıklandırma sisteminin tamamlandığını ifade etti.

Belediye yetkilileri halkın bütün talep ve isteklerinin dikkate alındığını ve gerekli adımların atılmasına yönelik her zaman hazır olduklarını ifade ederken bu kapsamda Ahmede Hane Parkında yeterli aydınlatma hizmetine kavuştuğunu aktardı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.