Kurtalan'da Çocuklar Süs Havuzunda Serinliyor

Siirt 11.07.2024 - 18:32, Güncelleme: 11.07.2024 - 18:32 7795+ kez okundu.
 

Kurtalan'da Çocuklar Süs Havuzunda Serinliyor

Kurtalan'da son günlerde artan sıcaklar nedeniyle çocuklar, tehlikeli ve yasak olan süs havuzlarında serinlemeye çalışıyorlar.
15 Temmuz Parkı'ndaki süs havuzları özellikle öğleden sonra çocuklar tarafından akın ediliyor. Ancak bu görünüşte eğlenceli aktivitenin ciddi riskleri olduğu unutuluyor. Parktaki süs havuzları bölümünde bulunan demir fışkiyeler ve suyun içindeki elektrik kabloları çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor. Uzmanlar, süs havuzlarının genellikle hijyenik olmayan ortamlar olduğunu ve bu ortamlarda yüzmenin veya suyla temas etmenin çeşitli sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan'da son günlerde artan sıcaklar nedeniyle çocuklar, tehlikeli ve yasak olan süs havuzlarında serinlemeye çalışıyorlar.

15 Temmuz Parkı'ndaki süs havuzları özellikle öğleden sonra çocuklar tarafından akın ediliyor.

Ancak bu görünüşte eğlenceli aktivitenin ciddi riskleri olduğu unutuluyor. Parktaki süs havuzları bölümünde bulunan demir fışkiyeler ve suyun içindeki elektrik kabloları çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

Uzmanlar, süs havuzlarının genellikle hijyenik olmayan ortamlar olduğunu ve bu ortamlarda yüzmenin veya suyla temas etmenin çeşitli sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.