Mahallelinin su sorunu giderildi

Baykan 15.07.2023 - 14:00, Güncelleme: 15.07.2023 - 14:00 17161+ kez okundu.
 

Mahallelinin su sorunu giderildi

Baykan ilçesinde mahallelinin yaşadığı su arızası sorunu giderildi.
Baykan ilçesinde İnönü Mahallesi sakinlerinin bir süredir yaşadığı su sorunu arızası giderildi. Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, vatandaşların her zaman hizmetinde olduklarını belirtti. Bağlı, “Baykan Belediye ekiplerimiz tarafından yapılan tüm çalışmaları vatandaşlarımızın hizmetine en kısa zamanda sunulması için azami gayret göstermekteyiz. İnönü mahallelerimizde şebeke suyu bakım ve onarım çalışmaları ekiplerimizin yoğun çalışması neticesinde son buldu ve sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.” ifadelerini kullandı.
Baykan ilçesinde mahallelinin yaşadığı su arızası sorunu giderildi.

Baykan ilçesinde İnönü Mahallesi sakinlerinin bir süredir yaşadığı su sorunu arızası giderildi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, vatandaşların her zaman hizmetinde olduklarını belirtti.

Bağlı, “Baykan Belediye ekiplerimiz tarafından yapılan tüm çalışmaları vatandaşlarımızın hizmetine en kısa zamanda sunulması için azami gayret göstermekteyiz. İnönü mahallelerimizde şebeke suyu bakım ve onarım çalışmaları ekiplerimizin yoğun çalışması neticesinde son buldu ve sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.