Siirt'te Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Siirt 10.07.2024 - 12:53, Güncelleme: 10.07.2024 - 12:53 1490+ kez okundu.
 

Siirt'te Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Siirt'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda üç kişi gözaltına alındı.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, R.Y., Ö.A.E. ve A.D. isimli şüphelilerin kente uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşıldı. Şüphelilerin içinde bulunduğu otobüs, şehirlerarası otobüs terminalinde durduruldu. Yapılan aramada 497 adet ecstasy ve 546 adet Galara isimli sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen Ö.A.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, R.Y. ve A.D. tutuklandı. Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ve zehir tacirleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. Açıklamada, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. (Haber Merkezi)
Siirt'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda üç kişi gözaltına alındı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, R.Y., Ö.A.E. ve A.D. isimli şüphelilerin kente uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşıldı.

Şüphelilerin içinde bulunduğu otobüs, şehirlerarası otobüs terminalinde durduruldu. Yapılan aramada 497 adet ecstasy ve 546 adet Galara isimli sentetik hap ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen Ö.A.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, R.Y. ve A.D. tutuklandı.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ve zehir tacirleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. Açıklamada, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.