Şırnak'ta 1 yaşındaki hasta bebek, ambulans helikopterle Van'a sevk edildi

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 24.02.2024 - 18:00, Güncelleme: 24.02.2024 - 16:57 4492+ kez okundu.
 

Şırnak'ta 1 yaşındaki hasta bebek, ambulans helikopterle Van'a sevk edildi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta hipertansiyon sorunu bulunan 1 yaşındaki bebek, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Van'a sevk edildi.Şırnak'ta rahatsızlanan ve ailesi tarafından Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 1 yaşındaki Ahmet K'ye hipertansiyon tanısı konuldu.Bebek, çocuk nöroloji, çocuk yoğun bakım ihtiyacı ile ileri tetkik ve tedavi için ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta hipertansiyon sorunu bulunan 1 yaşındaki bebek, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Van'a sevk edildi.

Şırnak'ta rahatsızlanan ve ailesi tarafından Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 1 yaşındaki Ahmet K'ye hipertansiyon tanısı konuldu.

Bebek, çocuk nöroloji, çocuk yoğun bakım ihtiyacı ile ileri tetkik ve tedavi için ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.