Veysel Karani’de yapımı devam eden yatırımlar incelendi

Baykan 24.06.2023 - 15:02, Güncelleme: 24.06.2023 - 15:02 17015+ kez okundu.
 

Veysel Karani’de yapımı devam eden yatırımlar incelendi

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı Ak Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç ve Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün ile beraber yapımına devam edilen doğalgaz çalışmasını inceledi. Bağlı ve Beraberindekiler beldede yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi. Bağlı yaptığı açıklamada, ‘‘Yapımı devam eden çalışmalarımızı denetledik. Bizim amacımız vatandaşlarımızı rahat ve huzurlu bir ortamda yaşatmak ve gereken imkânları sağlamaktır. Veysel Karani’nin sorunlarını yerinde tespit edip incelemek, işbirliği içerisinde çözüm üretmek için ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.’’ dedi. (Haber Merkezi)    
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı Ak Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç ve Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün ile beraber yapımına devam edilen doğalgaz çalışmasını inceledi.

Bağlı ve Beraberindekiler beldede yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.

Bağlı yaptığı açıklamada, ‘‘Yapımı devam eden çalışmalarımızı denetledik. Bizim amacımız vatandaşlarımızı rahat ve huzurlu bir ortamda yaşatmak ve gereken imkânları sağlamaktır. Veysel Karani’nin sorunlarını yerinde tespit edip incelemek, işbirliği içerisinde çözüm üretmek için ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.