Yahya Menak
Köşe Yazarı
Yahya Menak
 

AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI SALİH KARATAŞ OLDU

İktidar Partisi Ak Parti’nin Kurtalan ilçe başkanı Salih Karataş oldu. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Eski başkana da yeni hayatında ve iş hayatında başarılar dilerim. Hepsi de değerli hemşerilerimiz. Salih Karataş, malumunuzdur ki merhum Maruf Karataş’ın oğlu. Maruf Karataş merhum yıllarca Anavatan Partisi Kurtalan ilçe başkanlığını yaptı. Beyefendi kişiliği, itidalli duruşu, insanlara değer vermesiyle tanınan güçlü bir şahsiyetti. Bu yönüyle iyilikle anıldığına şahidiz. Sevgili Salih Karataş da merhum babasının bu misyonuna talip oldu. Aktif bir şekilde Ak Parti’ye destek verdi şu ana kadar. Recep Tayip Erdoğan’ın misyonuna hep inandı ve güvendi. Şimdi o misyonu Kurtalan’da taşıma yükü onun omuzlarında. Kolay bir iş değil. Hem Kurtalan’ın her ilçe gibi bekleyen problemleri hem de kuracağı yeni Ak Parti ilçe teşkilatının kimlerden ve nasıl olacağı doğal olarak merak konusu! Bu konuda geçmiş başkanların tecrübelerinden, merhum babasının deneyim ve hatıralarından istifade etme avantajını muhakkak ki kullanacak. Siyasette herkesi memnun etmek mümkün olmasa bile memnuniyet çerçevesini genişletmek de zor değil. Geniş aile çevresinin desteği, ilçe parti teşkilatına alacağı hemşerileri ile organizeli bir çalışma ile siyasette hem güven kazanması hem de memnuniyet çerçevesini genişletmesi zamanla görülecek. Bu konuda zor ve zahmetli bir işe girişti. Başarılar diliyorum. İlk siyasi deneyimi olacak. Oldukça hassas bir süreç onun için. Hangi hassasiyetlere sahip olması gerektiğini merhum babasından yakinen görmüştür. Çıtaya yüksek tutarak, geleceği öngörerek siyaset yapacak muhtemelen. Çünkü anladığımız kadarıyla kısa süreli bir mücadelenin içine girmiyor, uzun soluklu bir siyasi gayretin peşinde olacak. Haliyle ufkunu derin bir geleceğe dikmesi, yanındaki kadrolarla sürekli organizeli ve istişareli bir etkileşim içinde olması kendisinden beklenendir. Kurtalan’ın temel dinamiklerini ve hassasiyetlerini de biliyordur. Salih Karataş facebook hesabında yaptığı ilk paylaşımda ‘bütün Kurtalan’ı ailesi’ olarak tanımladı. Bu ilk mesaj bence çok etkileyici ve yerindeydi. Halkla kucaklaşmak ve eşit davranmak en güçlü başarı ilkesi ve yoludur. Salih beye hayırlı olsun diyorum. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.
Ekleme Tarihi: 11 Eylül 2023 - Pazartesi
Yahya Menak

AK PARTİ’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI SALİH KARATAŞ OLDU

İktidar Partisi Ak Parti’nin Kurtalan ilçe başkanı Salih Karataş oldu.

Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

Eski başkana da yeni hayatında ve iş hayatında başarılar dilerim. Hepsi de değerli hemşerilerimiz.

Salih Karataş, malumunuzdur ki merhum Maruf Karataş’ın oğlu. Maruf Karataş merhum yıllarca Anavatan Partisi Kurtalan ilçe başkanlığını yaptı. Beyefendi kişiliği, itidalli duruşu, insanlara değer vermesiyle tanınan güçlü bir şahsiyetti. Bu yönüyle iyilikle anıldığına şahidiz.

Sevgili Salih Karataş da merhum babasının bu misyonuna talip oldu. Aktif bir şekilde Ak Parti’ye destek verdi şu ana kadar.

Recep Tayip Erdoğan’ın misyonuna hep inandı ve güvendi.

Şimdi o misyonu Kurtalan’da taşıma yükü onun omuzlarında.

Kolay bir iş değil.

Hem Kurtalan’ın her ilçe gibi bekleyen problemleri hem de kuracağı yeni Ak Parti ilçe teşkilatının kimlerden ve nasıl olacağı doğal olarak merak konusu!

Bu konuda geçmiş başkanların tecrübelerinden, merhum babasının deneyim ve hatıralarından istifade etme avantajını muhakkak ki kullanacak.

Siyasette herkesi memnun etmek mümkün olmasa bile memnuniyet çerçevesini genişletmek de zor değil.

Geniş aile çevresinin desteği, ilçe parti teşkilatına alacağı hemşerileri ile organizeli bir çalışma ile siyasette hem güven kazanması hem de memnuniyet çerçevesini genişletmesi zamanla görülecek.

Bu konuda zor ve zahmetli bir işe girişti. Başarılar diliyorum. İlk siyasi deneyimi olacak. Oldukça hassas bir süreç onun için. Hangi hassasiyetlere sahip olması gerektiğini merhum babasından yakinen görmüştür.

Çıtaya yüksek tutarak, geleceği öngörerek siyaset yapacak muhtemelen. Çünkü anladığımız kadarıyla kısa süreli bir mücadelenin içine girmiyor, uzun soluklu bir siyasi gayretin peşinde olacak.

Haliyle ufkunu derin bir geleceğe dikmesi, yanındaki kadrolarla sürekli organizeli ve istişareli bir etkileşim içinde olması kendisinden beklenendir.

Kurtalan’ın temel dinamiklerini ve hassasiyetlerini de biliyordur.

Salih Karataş facebook hesabında yaptığı ilk paylaşımda ‘bütün Kurtalan’ı ailesi’ olarak tanımladı. Bu ilk mesaj bence çok etkileyici ve yerindeydi. Halkla kucaklaşmak ve eşit davranmak en güçlü başarı ilkesi ve yoludur.

Salih beye hayırlı olsun diyorum. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.