Yılın ilk taze nohut satışları başladı

Siirt 30.04.2024 - 19:59, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:59 5450 kez okundu.
 

Yılın ilk taze nohut satışları başladı

Kurtalan’da satılmaya başlanan taze nohutta, ilgi yüksek.
Kurtalan’da da satılmaya başlayan taze nohutlara talep yüksek olurken fiyatların geçen yıla oranla daha yüksek olduğu kaydedildi. Kurtalan’da taze nohut satışı gerçekleştiren Seyyar satıcı Furkan Uğraş, Nisan ayının sonlarına doğru taze nohutların tezgahlardaki yerini aldığına dikkati çekerek özelikle piknik yapanlar ve parka gidenler tarafından yoğun bir talep olduğunu kaydetti. Uğraş, taze nohuttun kilosunu 35 liradan sattıklarını dile getirirken “Kilo kilo satın alanlar oluyor. Çünkü ilkbahar mevsiminde parklara gidenler ve pikniğe gidenlerin sayısı yüksek taze nohutta keyifli vakit geçirmek isteyenler için çok iyi bir yemiş çeşidi oluyor.” dedi. Uğraş, taze nohut fiyatlarının geçen yıla oranla yükseldiğini dile getirirken önümüzdeki günlerde bu fiyatların altına ineceğinin sinyalini veriyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da satılmaya başlanan taze nohutta, ilgi yüksek.

Kurtalan’da da satılmaya başlayan taze nohutlara talep yüksek olurken fiyatların geçen yıla oranla daha yüksek olduğu kaydedildi.

Kurtalan’da taze nohut satışı gerçekleştiren Seyyar satıcı Furkan Uğraş, Nisan ayının sonlarına doğru taze nohutların tezgahlardaki yerini aldığına dikkati çekerek özelikle piknik yapanlar ve parka gidenler tarafından yoğun bir talep olduğunu kaydetti.

Uğraş, taze nohuttun kilosunu 35 liradan sattıklarını dile getirirken “Kilo kilo satın alanlar oluyor. Çünkü ilkbahar mevsiminde parklara gidenler ve pikniğe gidenlerin sayısı yüksek taze nohutta keyifli vakit geçirmek isteyenler için çok iyi bir yemiş çeşidi oluyor.” dedi.

Uğraş, taze nohut fiyatlarının geçen yıla oranla yükseldiğini dile getirirken önümüzdeki günlerde bu fiyatların altına ineceğinin sinyalini veriyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.