?>

Yapı Kredi Mobil, "süper uygulamaya" dönüştü

- Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan: - "Yapı Kredi Mobil'i sadece finansal anlamda değil, hayatın her alanındaki ihtiyaçları yönetmenin kısa yolu olan bir 'süper uygulama' olarak konumlandırdık"

Gündem - 3 yıl önce

İSTANBUL (AA) - "Süper uygulamaya" (super app) dönüşen Yapı Kredi Mobil, bankacılık hizmetlerinin yanı sıra araç kiralama, yurt içi ve yurt dışı seyahat satın alma gibi hizmetler de sunacak.
Yapı Kredi açıklamasına göre, mobil bankacılık uygulaması Yapı Kredi Mobil, "süper uygulamaya" (super app) dönüştü.
Yapı Kredi Mobil dönüşümle birlikte sadece bankacılık alanında değil, bankacılık dışındaki alanlarda da ihtiyaç duyulan hizmetleri tek bir çatı altında hızla ve kolayca gerçekleştirmek mümkün olacak. Böylece Yapı Kredi Mobil'in, tüm kullanıcıları için "hayatın uygulaması" haline gelmesi hedefleniyor.
Yapı Kredi Mobil'in sunduğu hizmetler arasında araç kiralama, yurt içi ve yurt dışı seyahat satın alma gibi hizmetler de bulunuyor. Tüm bunlar, Yapı Kredi Mobil'in müşteri deneyimini en üstte tutan yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıracak ve kullanıcılarına fayda sağlayacak şekilde sunuluyor.
- "Hayatın her alanındaki ihtiyaçları yönetmenin kısa yolu"
Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Yapı Kredi Mobil'i sadece finansal anlamda değil, hayatın her alanındaki ihtiyaçları yönetmenin kısa yolu olan bir "süper uygulama" olarak konumlandırdıklarını bildirdi.
Yapı Kredi olarak insanı merkeze alan yaklaşımla müşterilerin önündeki sınırlarını kaldırmaya ve değer katmaya devam ettiklerini belirten Doğan, şunları kaydetti:
"Sınırsız Bankacılık' yaklaşımımızla tüm müşterilerimize kusursuz bir deneyim sunmak için çalışıyoruz. Mobil uygulamaların yaygınlaştığı ve kullanıcıların onlarca uygulamayı aynı anda kullandığı bir dünyada artık müşteri ihtiyaçlarına tek noktadan erişim sağlamak çok daha kritik hale geldi. Biz de Yapı Kredi Mobil'i 'hayatınızın uygulaması' haline getirme stratejisi ile yola çıktık. 'Benim Dünyam' menüsü altında ilk olarak 'Aracım+' uygulamamızı hayata geçirdik. Türkiye'de ilk olan bu uygulamamız kısa sürede 1,5 milyon kullanıcıya erişti."
Doğan, sonrasında "Evim+, Bankam+ ve Seyahatim+" uygulamalarını da devreye aldıklarını aktardı.
Ödeme fonksiyonu World Pay ve Sürdürülebilir Tercih Programı Step ile çerçevesini daha da genişlettikleri "Benim Dünyam" menüsü ile Yapı Kredi Mobil'i bir "süper uygulama" olarak çok kapsamlı bir platform haline getirdiklerine işaret eden Doğan, "Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her anda onların yanlarında olmaya ve sınırları kaldırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

Siirt'te 4-6 yaş grubu Kur'an kursları yıl sonu etkinliği düzenlendi

2023-06-08 19:30 - Gündem

RESMİ İLAN

2023-06-10 03:00 - RESMİ İLANLAR

Çökme oluşan yollar tamir ediliyor

2023-06-14 19:30 - Kurtalan

Yapı Kredi Mobil, "süper uygulamaya" dönüştü

2023-06-15 14:30 - Gündem

Tüpraş ilk entegre raporunu yayımladı

2023-06-13 02:00 - Ekonomi

Şırnaklı sporcular, cimnastikte milli takıma girmek için çalışıyor

2023-06-08 17:30 - Spor

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz güçlü bir takım kurmak istiyor:

2023-06-12 18:30 - Spor

Sıcaklar vantilatör satışlarını artırdı

2023-06-12 18:55 - Kurtalan

Naim Süleymanoğlu Kapalı Spor Salonu hizmete açıldı

2023-06-12 21:30 - Ekonomi

Siirt Üniversitesinde YKS öncesi toplantı gerçekleştirildi

2023-06-12 22:12 - Siirt

İlgili Haberler

Kurtalan Kaymakamı Samet Serin Havza'ya Atandı, Yeni Kaymakam Salih Başara Oldu

00:28 - Gündem

Survivor kim kazandı? 16 Haziran Salı Survivor'da 3. finalist belli oldu!

23:57 - Gündem

Süper Loto sonuçları açıklandı 16 Haziran Salı! Süper Loto sonuç sorgulama ekranı

22:07 - Gündem

Yemekteyiz Ulaş Özkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne okuyor?

16:54 - Gündem

Yemekteyiz Gülseren Aksoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

16:53 - Gündem

Günün Manşetleri

Tarihi Mısır Çarşısı'nda Siirt Ürününe Özel İlgi

13:23 - Siirt

Kurtalan'da Köy Grup Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı

13:11 - Siirt

Siirt'te Yaz Dönemi Sosyal Hizmet Planlaması Yapıldı

12:57 - Siirt

Siirt'te güvenlik uygulamalarında 33 aranan kişi yakalandı

10:48 - Siirt

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Yayımlandı: Siirt’te 5 kaymakamın görev yeri değişti

00:45 - Siirt