Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kurtalan Belediyesi’nden Yağış Öncesi Yol Mesaisi

Kurtalan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışlı havalarda ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek amacıyla kenar mahallelerdeki sokak ve caddelerde stabilize malzeme döküm çalışmalarını sürdürüyor.

Kurtalan Belediyesi’nden Yağış Öncesi Yol Mesaisi
1 / 2

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, özellikle yağışlı havalarda ulaşımın olumsuz etkilenmemesi ve vatandaşların yolları daha rahat kullanabilmesi hedefleniyor.

Kurtalan Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla mahallelerdeki yol düzenleme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle