Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Kurtalan’da Bugün Vefat Edenler – 14 Eylül 2026

Saygıdeğer ilçe sakinlerimiz, aramızdan ayrılan değerli vatandaşlarımızın haberini derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine sabır diliyoruz.

Kurtalan’da Bugün Vefat Edenler – 14 Eylül 2026
Kurtalan'ın Konakpınar (Aynkasre) Köyünden Merhum Haci Mehmet Ali Aygün'ün Aydın'da ikamet eden oğlu Ahmet ve Mehmet Emin Aygün'ün kardeşi Hayati,  Cüneyt ve Mehmet Şirin Aygün'ün abileri Aydın'da ikamet eden Fırat, Ömer ve Behzat  Aygün'ün muhterem babaları Hayrettin Aygün (70)  Aydın'da Tedavi gördüğü Hastahanede Hakkın rahmetine kavuşmuştur. 
Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve Başsağlığı dileriz. 
Cenazesi Aydın'da ilerleyen saatlerde Ovaeymir mahallesi mezarlıgında defin edilecektır. Taziyesi Aydın'da Ovaeymir Mahallesi Melle Nedim Taziyeevinde yapılacaktır. 
Merhumun ruhu için El Fatiha. 
14/09/2026
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle