Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te o yol 18 Eylül’de trafiğe kapanıyor: Sürücüler dikkat!

Siirt’te Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Siirt-Pervari Yolu Projesi kapsamında Polis Okulu bölgesinde yapılacak kavşak çalışmaları nedeniyle bazı yollar araç trafiğine geçici olarak kapatılacak.

Siirt’te o yol 18 Eylül’de trafiğe kapanıyor: Sürücüler dikkat!

Siirt’te sürdürülen Siirt-Pervari Yolu Projesi kapsamında trafik akışında geçici düzenlemeye gidildi.

Siirt Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, Polis Okulu bölgesinde gerçekleştirilecek kavşak çalışmaları nedeniyle 18 Eylül 2026 Cuma günü itibarıyla Polis Okulu ile Güres Caddesi arasındaki güzergah çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Çalışmalar süresince sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları istendi. Bu kapsamda Cengiz Topel Caddesi ve Andera AVM önünden devam eden yolun alternatif güzergah olarak kullanılması gerektiği belirtildi.

Sürücülerin çalışma süresince trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, trafik akışının güvenli şekilde sağlanabilmesi açısından alternatif güzergahları tercih etmeleri istendi.

Siirt Belediyesi, çalışmalar nedeniyle sürücülerden sabır ve anlayış bekledi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle