Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Su Baskını Riskine Karşı Önlem Alınıyor

Siirt Belediyesi ekipleri, kent genelinde yağmur suyu ızgaraları ve rögarların temizliği, bakımı ve atık tahliyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla olası su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Siirt’te Su Baskını Riskine Karşı Önlem Alınıyor
1 / 2

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SİSKİ) ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Bahçelievler, Alan, Tınaztepe ve Ülkü mahallelerinde belirlenen cadde ve sokaklarda yağmur suyu ızgaraları ile rögarların temizliği ve bakımı gerçekleştiriliyor.

Toplam 18 personelin görev aldığı çalışmalarda 3 traktör ve 2 vidanjör kullanılıyor. Ekipler, ızgara ve rögarları temizleyerek biriken atıkları tahliye ediyor.

Yürütülen çalışmalarla altyapıda oluşabilecek tıkanıklıkların önlenmesi, yağmur suyunun sorunsuz şekilde tahliye edilmesi ve özellikle yağışlı havalarda yaşanabilecek su baskını riskinin azaltılması amaçlanıyor.

Siirt Belediyesi, kent genelinde altyapı hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi ve daha sağlıklı bir kent yaşamının sağlanması amacıyla temizlik ve bakım çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle