Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirt’te Yolun Karşısına Geçen Kadına Otomobil Çarptı

Siirt’in merkezinde bulunan Hastane Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, seyir halindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Siirt’te Yolun Karşısına Geçen Kadına Otomobil Çarptı

Kaza, KYK yurdu önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Plakası belirlenen ancak sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen otomobil, caddeyi geçmek isteyen kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadına çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kazayla ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

(Sıbgatulah BİNAY)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle