Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Siirtli sporculardan Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası’nda önemli başarı

Siirt’i temsilen Şırnak’ta düzenlenen Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası’na katılan sporcular, bireysel ve takım kategorilerinde önemli dereceler elde etti.

Siirtli sporculardan Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası’nda önemli başarı

12 Eylül 2026 tarihinde Şırnak’ta gerçekleştirilen Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası’nda Siirt adına yarışan sporcular, farklı kategorilerde dereceye girerek önemli bir başarıya imza attı.

Şampiyonada Ümran Bulut, Genel Ferdi Sıralama’da Türkiye ikincisi oldu.

Takım kategorilerinde de Siirtli sporcular başarılı sonuçlara imza attı. Büyük Erkekler Takımı Türkiye şampiyonu olurken, U18 Erkekler Takımı Türkiye ikinciliği, U20 Erkekler Takımı ise Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, dereceye giren sporcular ile başarıda emeği bulunan antrenörler tebrik edilerek, sporculara başarılarının devamı dilendi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle