AK Parti'nin Silopi Belediye Başkan adayı Mehmetoğlu, gençlerle buluştu

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 27.03.2024 - 15:30, Güncelleme: 27.03.2024 - 13:09 2391+ kez okundu.
 

AK Parti'nin Silopi Belediye Başkan adayı Mehmetoğlu, gençlerle buluştu

ŞIRNAK (AA) - AK Parti'nin Silopi Belediye Başkan adayı Nihat Mehmetoğlu, gençlerle bir araya geldi.Silopi Meslek Yüksek Okulu kafeteryasında düzenlenen etkinliğe, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu, Mehmetoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Mesut Atille ve gençler katıldı.Etkinlikte, Mehmetoğlu projeleri hakkında bilgi verdi, gençlerin sorularını yanıtladı.TÜGVA Silopi İlçe Temsilcisi Fırat Haşimoğlu, her zaman gençlerin yanında yer aldıklarını ifade ederek, "Gençlik geleceğimizdir. İlçemizin kalkınması ve projelerin üretilmesini çok önemsiyoruz. Bu bağlamda AK Parti Silopi Belediye Başkan adayı Mehmetoğlu'nu gençlerle buluşturduk." dedi.

ŞIRNAK (AA) - AK Parti'nin Silopi Belediye Başkan adayı Nihat Mehmetoğlu, gençlerle bir araya geldi.

Silopi Meslek Yüksek Okulu kafeteryasında düzenlenen etkinliğe, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu, Mehmetoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Mesut Atille ve gençler katıldı.

Etkinlikte, Mehmetoğlu projeleri hakkında bilgi verdi, gençlerin sorularını yanıtladı.

TÜGVA Silopi İlçe Temsilcisi Fırat Haşimoğlu, her zaman gençlerin yanında yer aldıklarını ifade ederek, "Gençlik geleceğimizdir. İlçemizin kalkınması ve projelerin üretilmesini çok önemsiyoruz. Bu bağlamda AK Parti Silopi Belediye Başkan adayı Mehmetoğlu'nu gençlerle buluşturduk." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.