Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Baykan Kaymakamı Mehmet Gündoğdu ile birlikte Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Karakaya’ya kabulleri ve yakın ilgisi dolayısıyla teşekkür edildi.

Öte yandan Kurtalan Kaymakamı Salih Başara, Atabağı Belediyesine iadeiziyarette bulundu. Belediye Başkanı Tayyar Lale’nin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, beldede yürütülen çalışmalar ve projeler ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş ve beraberindeki ilçe teşkilatı mensupları da Belediye Başkanı Tayyar Lale’yi makamında ziyaret etti.
Atabağı Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda, ziyaretlerinden dolayı Vali Ahmet Karakaya, Kaymakam Salih Başara, İlçe Başkanı Salih Karataş ve beraberindeki heyetlere teşekkür edildi.













Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir