Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Kezer Yerleşkesi’nde bulunan Tıp Fakültesi Morfoloji Binasını ziyaret ederek laboratuvarlar, eğitim alanları ve donanımları inceledi.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversitenin Kezer Yerleşkesi’nde bulunan Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında incelemelerde bulundu.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Şındak ve üniversitenin üst yönetimi, binadaki laboratuvarları, eğitim alanlarını ve donanımları yerinde inceledi.
İlgililerden binada bulunan birimlerin mevcut durumu ve kullanıma yönelik hazırlıklar hakkında bilgi alan Şındak, fiziki altyapı ve donanımları değerlendirdi.
Tıp Fakültesi Morfoloji Binasının üniversitenin eğitim ve araştırma altyapısına katkı sağlayacağını belirten Şındak, binanın öğrencilerin modern ve donanımlı bir ortamda eğitim almalarına imkan sunacağını ifade etti.
Şındak, binanın tıp eğitimi ve bilimsel araştırmaların yanı sıra üniversitenin sağlık alanındaki eğitim ve uygulama kapasitesinin güçlendirilmesine katkı sağlayacağını kaydetti.
Binanın üniversiteye ve Siirt’e hayırlı olmasını dileyen Şındak, eğitim ve araştırma altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların önemine dikkati çekti.












Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir