Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2024 - 15:30, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:18 1066+ kez okundu.
 

Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı

BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde ihalesi yapılan Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı.Hasankeyf Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in destekleriyle ihalesi yapılan Özel İdare binasının yer tespit çalışmalarının tamamlandığı ve en kısa sürede yapımına başlanacağı belirtildi.Açıklamada, ilçeye kazandırılacak binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür edildi.

BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde ihalesi yapılan Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı.

Hasankeyf Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in destekleriyle ihalesi yapılan Özel İdare binasının yer tespit çalışmalarının tamamlandığı ve en kısa sürede yapımına başlanacağı belirtildi.

Açıklamada, ilçeye kazandırılacak binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.