İstanbul’dan saklanmak için geldiği Siirt’te yakayı ele verdi

Siirt 22.02.2024 - 12:07, Güncelleme: 22.02.2024 - 12:07 2635+ kez okundu.
 

İstanbul’dan saklanmak için geldiği Siirt’te yakayı ele verdi

Siirt’te 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak tutuklandı
Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın düzenlenen operasyon ile yakalanarak tutuklandığı bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi, “Yağma suçundan aranan ve (45) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (Ö.Ç.) isimli şahıs, İstanbul ilinden saklanmak amacıyla Siirt iline geldiğinin tespit edilmesi üzerine Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen operasyonla 21 Şubat 2024 tarihinde yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Aziz milletimizin huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği için başta terör olmak üzere uyuşturucu ve tüm suç örgütlerine karşı mücadelemiz azim, kararlılık ve inançla devam edecektir.” (Basın Bülteni)
Siirt’te 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak tutuklandı

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, 45 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın düzenlenen operasyon ile yakalanarak tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi,

“Yağma suçundan aranan ve (45) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (Ö.Ç.) isimli şahıs, İstanbul ilinden saklanmak amacıyla Siirt iline geldiğinin tespit edilmesi üzerine Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen operasyonla 21 Şubat 2024 tarihinde yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Aziz milletimizin huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği için başta terör olmak üzere uyuşturucu ve tüm suç örgütlerine karşı mücadelemiz azim, kararlılık ve inançla devam edecektir.”

(Basın Bülteni)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.